Banda transportoare din cauciuc latime 700mm

Cerere oferta pret!

Descriere

Compania noastra va poate furniza benzi transportoare din cauciuc

Benzi transportoare cauciuc cu inserții textile PES/PA. Tipurile de inserții ce pot fi înglobate pentru diverse configurații de banda de cauciuc sunt: EP125, EP 200, EP250, EP315, EP400. Numărul de inserții pentru benzi transportoare de cauciuc poate fi: 2, 3, 4, 5 sau 6, ajungându-se la benzi extrem de rigide și rezistente. Lățimi standard benzi transportoare din cauciuc: 300, 400, 450, 500, 600, 650, 700, 800, 1000, 1200, 1400, 1600 mm – alte lățimi se pot livra la cerere cu livrare rapidă. Lungimea maximă a benzii transportoare din cauciuc ce poate fi scoasă pe un singur calandru este de 100 m.l., însă se poate livra bandă de cauciuc îmbinată din fabrică la orice lungime. Opțional: benzile din cauciuc pot avea șnur marginal sau margine tăiată, în funcție de aplicație.

Îmbinare benzi transportoare din cauciuc:

benzi transportoare de cauciuc lipite la cald din fabrică
benzi rulante din cauciuc vulcanizate la rece la sediul clientului – avem echipă mobilă pentru vulcanizarea benzilor transportoare
benzi transportoare din cauciuc prinse cu cleme sau cu agrafe (aligatori)
benzi transportoare din cauciuc cu lipire la cald cu presă mobilă, la sediul clientului

Grosime straturi cauciuc:

grosime cauciuc până în 2 mm pentru straturile intermediare
grosime cauciuc peste 4 mm pentru straturile exterioare
posibilitate strat textil interior și/sau exterior – benzi de cauciuc tip curea/chingă

Benzile transportoare de cauciuc au flexibilitate transversală și absorb eventualele deformații locale cauzate de zone de impact, zone de tranziție sau de curbe verticale. Benzile transportoare de cauciuc sunt tratate special pentru a rezista în condiții extreme.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail (office@componente-agricultura.ro) sau telefonic 0728.396.933.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *